Ενοικιάσεις Κάδων, container, σε ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Ζητήστε προσφορά

Κάδοι για Μπάζα

Οι καδοι για μπαζα είναι απαραίτητοι στις περισσότερες ανακαινίσεις και γενικότερα σε εργασίες που θα προκύψουν αρκετά απορρίμματα. Στην ουσία σας λύνουν τα χέρια, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το που θα συγκεντρώνετε όλα τα άχρηστα υλικά που προκύπτουν. Υπάρχουν διάφοροι τύποι καδων, ανάλογα κυρίως με την ποσότητα απορριμμάτων που χωράνε.

Συλλέκτες Μπαζών

Μια άλλη ειδική περίπτωση είναι οι καδοι μπαζων για πολυκατοικίες και γενικότερα για κτήρια μεγάλου ύψους. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εφικτό να πετάγονται τα σκουπίδια από ψηλά, αλλά ούτε και να ανυψωθεί ένας κάδος στο ύψος κάποιου ορόφου. Ακριβώς για αυτό το σκοπό υπάρχουν ειδικοί συλλεκτες ώστε να μεταφέρονται τα μπάζα μέσα στον κάδο

Διαχείριση Απορριμμάτων

Έχετε μία επιχείρηση που παράγει όγκο χαρτοκιβωτίων, πλαστικών συσκευασιών, χαρτιού και άλλων απορριμμάτων που μπορούν να συμπιεστούν ή οι εργαζόμενοί σας δαπανούν πολύ χρόνο προσπαθώντας να τα συμπιέσουν. Η εταιρεία μας μπορεί να σας δώσει την λειτουργικότερη λύση με πρέσα που είναι κατάλληλη για την μείωση του όγκου των απορριμμάτων.

Περιηγηθείτε στο site μας όπου μπορείτε να μάθετε αρκετά για τις υπηρεσίες
που προσφέρουμε και να δείτε δείγματα της δουλείας μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας